Instagram: March 01, 2019 at 10:09PM

Begin vorige week mocht ik met mijn bolle buik op de foto. Een klein resultaat daarvan heb ik al laten zien. En dit is een van mijn favoriete foto’s. Met het wiegje, dat leuke okergele dekentje en mijn buik. Die buik waar ik een haat-liefde verhouding mee heb. Of eigenlijk het zwangere lijf waar ik die verhouding mee heb… En blijf hebben. Want de controle vandaag bij de gynaecoloog verliep spoedig. Maar we kijken dan ook niet meer naar mijn baarmoedermond en -hals. Dat zegt toch weinig. Dus is mijn bloeddruk opgenomen (helemaal goed) en hebben we naar Kleine gekeken (helemaal leuk). Verder is het geduldig afwachten. En heel eerlijk: ik sta niet bekend als geduldig.

Maar dit heb ik al duizend keer gezegd. Al veel te vaak zielig over gedaan. Dus ik ga er op dit moment weinig woorden meer aan vuil maken. Ik hoop maar dat ik de komende tijd geen migraine meer heb. Dat zou het een stukje minder vervelend maken. Want geduldig wachten moet ik toch wel. Dus dan kan ik liever meer dan alleen liggen en slapen 😅

Geef een reactie