Instagram: February 28, 2019 at 08:16AM

Nee, zo loop ik er nu niet bij. Erger nog: zo zal ik er dit jaar helemaal niet bij lopen. En dat vind ik jammer. Want stiekem ben ik een sucker voor carnaval in Oeteldonk. Maar ik vrees niet dat iemand me met een fijn gevoel laat carnavallen en Daan al HELEMAAL niet. Dus blijf ik thuis. Om het nog erger te maken ben ik dit jaar weer eens met carnaval jarig, op dinsdag de 5e. Daar zal ik dus ook niks mee doen.

Wat had ik dat vorig jaar anders voor ogen… Toen had ik mooie plannen om met ons kindje wat toen in mijn buik zat naar de optocht te gaan kijken. Lekker een nacht door te halen. Met opa en oma te gaan carnavallen. Zo veel leuke plannen. Jammer genoeg kan het niet. Gaan we niet in het rood-wit-geel met Tijntje. “Het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt.” Nu maar mooie plannen maken voor volgend jaar. Want we blijven dromen.

Geef een reactie