Instagram: February 28, 2019 at 07:41PM

Vandaag werd ik verblijd met een heel leuk bezoekje van @kikkekidsfashion! Naast dat het gezellig was, is Kleine ook nog eens verwend. Zien jullie dat het shirt speciaal voor ons kindje is ontworpen en gemaakt? En dat het een okergeel broekje is? Geweldig lief toch! Dit soort dingen doen me nog steeds heel erg goed en zijn super welkom.
Vandaag was namelijk weer een niet zo toffe dag. Rond 13 uur begon ik sterretjes te zien, vervolgens zwarte vlekken en daarna zag ik bijna niks meer. Een voor mij typisch begin van een migraine aanval. Dus ik ben maar in bed gaan liggen en hopen dat het niet te erg zou zijn. Gelukkig viel het met de hoofdpijn wel mee (die portie had ik maandag en dinsdag al gehad?) maar toch voel ik me een vaatdoek. Migraine is meer dan alleen hoofdpijn 😔

De rest van de avond wordt dus niet interessant. Beetje Netflixen met @daandamhuis op bank en in bed. Veel spannender wordt het niet. Misschien dat ik nog even onder de douche spring want ik moet morgenochtend al om 8 uur bij de tandarts zijn. Zin in, NOT. Ach ook dat overleven we wel weer…

Geef een reactie