Instagram: February 25, 2019 at 10:04PM

We zijn weer thuis na een tripje ziekenhuis… Alles is goed met Kleine. En met mij, op een migraine aanval na.
Deze foto is van vanmorgen en toen ging alles prima. Ik ben bij mijn werk langs geweest en vond dat super fijn en gezellig. Even iedereen zien, gedag zeggen, officieel afscheid nemen. Want over twee weken zou ik pas met zwangerschapsverlof gaan. Terwijl ik nu al onverwacht vanaf Kerst thuis zat. Zonder afscheid te nemen. Het voelde on-af. Nu is dat niet meer zo erg. Ik kan 1 juli weer met een fijn gevoel aan het werk. En kijk er naar uit om voor die tijd Kleine al een keer te gaan showen ❤️ Jammer genoeg voelde ik me vanmiddag ineens niet goed. Kreeg hoofdpijn, voelde me beetje vaag. Dus ik dacht dat ik moe was en besloot even een dutje te doen op de bank. Dat dutje duurde een uur en toen voelde ik me niet beter. Erger nog, ik voelde me super vreemd. Alsof ik niet in mijn eigen lichaam zat. Daarnaast had ik hoofdpijn, kon niet goed praten en leek wel dronken. Super eng. Dat gevoel was na twee uur slapen nog niet weg. Dus toch maar even het ziekenhuis gebeld om te vragen of het kwaad zou kunnen. “Kom maar langs.” Op dat moment voelde ik Kleine ook al een tijd ni ‘t dus dikke paniek bij mij. Snel naar het ziekenhuis gereden en daar op triage aan het CTG. Hartslag van Kleine meteen te zien. Opluchting en tranen. Bloeddruk was goed, urine schoon. Niks ernstigs. ‘Gewoon’ een migraine aanval met een (voor mij) a-typisch verloop. Nog even mijn maaginhoud in een wc achtergelaten en toen weer gerustgesteld naar huis. Wat een rot middag en avond. Hopelijk komt dit niet meer voor. Want dit houd ik niet vol. Zo’n hoofdpijn, zo’n angst… Bah bah bah.

Geef een reactie