Instagram: February 23, 2019 at 08:57PM

WINACTIE! In samenwerking met @lytse.boef organiseer ik mijn eerste winactie ooit. Aangezien zij een prachtige set met speenkoord + bijtring in regenboogkleuren ontwikkelde en deze ‘Tijn*’ heeft genoemd, wilde ik daar natuurlijk iets mee doen! –
Wat is het verhaal van Tijn*? Op 10 april 2018 werden mijn man en ik veel te vroeg ouders van ons zoontje Tijn. Hij werd geboren met 26+3 weken zwangerschap maar leek het best goed te doen. Later die dag bleek dat hij een zware hersenbloeding had gehad. Hij is dezelfde dag nog, ongeveer 18 uur na zijn geboorte, overleden. Super verdrietig en heel erg heftig. Tijn maakte ons ouders en wij zullen hem nooit vergeten. –
Op dit moment ben ik weer zwanger en wordt Tijn grote broer van een regenboog broertje of zusje. Een zwangerschap die niet gemakkelijk verloopt door angsten en complicaties. Daarom vind ik het ook zo super speciaal dat @lytse.boef deze set naar onze Tijn vernoemd heeft. Onze Tijn leeft voort en geeft ons kracht. Daarnaast doneert Annelies een deel van de opbrengsten van de verkoop aan @stichtingpheron, wat het nóg mooier maakt. –
Wat moet je doen om deze set te winnen? 1. Laat in een reactie weten waarom je set ‘Tijn’ wilt winnen. 2. Volg mij (@mereldamhuis) en @lytse.boef op Instagram. 3. Doe een schietgebedje 😉 Mocht je dit bericht delen in je stories of posts dan waarder ik dat héél erg, maar het is niet verplicht voor deelname. –
Meedoen kan tot en met komende dinsdag 26 februari 2019. Op woensdag 27 februari zal ik de winnaar bekend maken! #winactie #Tijn #bijtring #speenkoort #lytseboef #mereldamhuis

Geef een reactie