Instagram: February 20, 2019 at 08:57PM

Hoi Kleine! Wat is het leuk om jouw gezichtje alvast te zien. Vandaag op de Negenmaandenbeurs hebben we een 3D echo laten maken (bij @stoptevroegbevallen.nl, de ironie). Dit zouden we eigenlijk 2 weken geleden al laten doen maar toen gooide mijn ziekenhuisopname roet in het eten. Dus vandaag was een mooie goedmaker!

Mijn dag op de beurs begon trouwens super leuk met een meet&greet met @kellycaresse. Fijn om te merken dat ze heel aardig en ‘echt’ is. Nogmaals dank Kelly. Ik hoop je nog vaker te zien! Jammer genoeg ben ik verder een hoop mensen misgelopen die ik had gehoopt ook te zien. Dat komt ervan als het zo druk is 😔 –
Want ik vond het echt wel druk vandaag. Maar ook fijn om even naar de @negenmaandenbeurs_ geweest te zijn. We hebben niet bizar veel gekocht, Daan heeft me goed tegengehouden. Onze grootste uitgave was een okergeel boxkleed van @koeka_official. En dat was een item dat we écht nodig hadden. Morgen maak ik een korte shoplog van alle spulletjes die we hebben gekocht. –
En nu? Nu lig ik kapot moe op de bank. Echt, in de auto terug had ik al moeite m’n ogen open te houden. Zó veel mensen en zo veel indrukken. Hartstikke vermoeiend. Ik zal morgen wel nodig hebben om bij te komen. Gelukkig heb ik toch niks te doen 😂 Voordeel van rust moeten houden. –
Hebben jullie op dit moment vragen voor me over de Negenmaandenbeurs? Zo ja, dan hoor ik ze graag! Ik zal mijn best doen ze zo snel mogelijk te beantwoorden!!!

Geef een reactie