Instagram: February 20, 2019 at 07:45AM

Misschien heb ik toch wel wat veel gebak gegeten de afgelopen weken… Of zou dit allemaal Kleine zijn? Ik twijfel eraan hoor 🤔 Enfin, dit was mijn bolle buik met 31+2 weken zwangerschap. –
Vandaag gaan @daandamhuis en ik (eindelijk) naar de Negenmaandenbeurs. Ik heb het gehaald! Dat had ik weken geleden echt niet durven. Anderzijds is het ook wel een raar gevoel om ‘still standing’ te zijn als je met 27+5 wordt opgenomen… Vanaf dat moment durf ik eigenlijk niet meer vooruit te kijken. Terwijl ik nu al bijna 5 weken verder ben. –
Nou, genoeg gezever. Ik ga even douchen en me mooi maken. Want vandaag mag ik op uitje. Met mijn man en de rolstoel. Dus moeders neemt het er van. Wie zie ik straks op de @negenmaandenbeurs_? En wat zijn dingen die ik echt niet mag missen? Ik hoor het graag! Fijne dag lieverds 😘

Geef een reactie