Instagram: February 19, 2019 at 07:47AM

Jep, that’s me. En ik ben net zo verbaasd als jullie. Zo’n mooie foto. Ik herkende mezelf de eerste seconde niet eens. Normaal sta ik namelijk heel ongemakkelijk op foto’s. Fotogeniek ben ik niet echt… Haha. –
Zoals ik gisteravond al zei ben ik heel blij gisteren deze korte shoot gedaan te hebben. We hopen natuurlijk dat Kleine nog even blijft zitten. Maar mocht ons kindje toch anders besluiten heb ik in ieder geval een paar foto’s met mijn buik. Van Tijns zwangerschap heb ik die heel weinig. Alleen een paar progress foto’s die we gemaakt hebben. Erg jammer vind ik dat. Maar niks meer aan te doen en het is nou eenmaal zo. –
Wie van jullie heeft ook een zwangerschapsshoot laten maken? En ben je blij met de foto’s? Of heb ik je nu wellicht geïnspireerd? Dat kan natuurlijk ook. Ik ben benieuwd!

Geef een reactie