Instagram: February 18, 2019 at 08:25AM

Even een lekker feelgood plaatje. Van de enorme bos bloemen die ik van @daandamhuis heb gekregen op Valentijnsdag. Hopelijk wordt vandaag net zo mooi als deze bos bloemen! Ik houd Moos overigens angstvallend in de gaten vanwege de lelie, wist niet dat die giftig zijn voor katten. Jammer want ik vind ze prachtig… –
Gisteren was een erg fijne dag. Ik was door Daan met een smoesje meegenomen naar vrienden R&K omdat we daar zouden gaan lunchen. Daar aangekomen stapten we al snel de auto in. Onderweg kwam ik erachter dat we naar andere vrienden (B&D) gingen. Om daar verrast te worden met een lekkere lunch die vriendin D. voor vriendin K. en mij georganiseerd had. Omdat we allebei zwanger zijn. Zó lief en gezellig!!

Vervolgens hadden we ook nog een verjaardagsdiner van mijn stiefmoeder. Wat ook weer gezellig was. En een lekker drukke boel. Dus toen we thuiskwamen was ik totaal klaar. Jammer genoeg heb ik steeds meer pijn aan mijn ribben. Dat maakte dat ik gisteravond alleen nog maar in bed wilde (en kon) liggen. Dus zijn we er maar vroeg in gaan liggen en hebben vanuit bed Netflix gekeken. Mooie besteding van de rest van de avond 🙂 –
Vandaag heb ik ook weer iets leuks op het programma staan. Dus het is maar goed dat ik morgen nog geen plannen heb. Want woensdag zal ook een vermoeiende dag worden. Ach, zo gaan de dagen wel iets sneller. Eindelijk. Dus ik ga absoluut niet klagen!

Geef een reactie