Instagram: February 16, 2019 at 09:29PM

Progress picture! Omdat ik vandaag dus precies 31 weken zwanger ben. De tompouce die we als traktatie hebben gegeten zat al in mijn buik voordat ik eraan dacht die te fotograferen, sorry not sorry 😂 Volgende week is het week 32 en dan wil ik weer iets bijzonders snoepen. Hebben jullie tips? Dan hoor ik ze heel graag!! –
Vandaag was echt een fijne dag. Zoals jullie hebben kunnen zien zijn Daan en ik naar ‘s-Hertogenbosch geweest. We hebben koffie gekocht bij de Nespresso winkel, een plantenstandaard bij @wanderwood_denbosch en lekkere broodjes (en tompouce) bij @meneerdebakkerdenbosch. Kibbeling gegeten. Het was heel fijn om even buiten te zijn. Van de zon te genieten. Onder de mensen te zijn. Ook al was het met in een rolstoel.

Daarna hebben we lekker in huis gerommeld. Daan heeft schoongemaakt, thanks lief, en ik heb hier opgeruimd. Het huis is nu eindelijk weer een beetje zoals ik het had achtergelaten toen ik naar het MMC moest. Dat voelt fijn. Sowieso voel ik me goed. Vandaag was écht een fijne dag. Op naar week 32. Met een heel leuke week voor de boeg! Onder andere met de @negenmaandenbeurs_ komende woensdag. Wie ga ik daar dan zien?

Geef een reactie