Instagram: February 16, 2019 at 04:09PM

Omdat ik door @nevernotcooking.nl getagd werd moet ik nu even 5 feiten over mezelf delen en hopen dat jullie die nog niet weten… Challenge accepted!

1. Daan en ik schelen 4 jaar en 19 dagen. Hij is jonger dan ik, dus er worden regelmatig grapjes gemaakt over toyboy etc. Zowel bij zijn ouders als mijn vader en stiefmoeder is de man jonger dan de vrouw. Vind ik wel grappig.
2. Op foto’s heb ik mijn linkeroog altijd een klein beetje minder open dan mijn rechteroog. Waarom? I dunno. Heb ‘t idee dat dat oog een beetje lui is.
3. Ik heb een jaar Geschiedenis gestudeerd aan de UU en had aan het eind 6 studiepunten. Oeps. Iets laten heb ik ook nog een half jaar Duits gestudeerd, dat was net zomin een succes. Gelukkig was de studie ICT wél een succes en ben ik in 3,5 jaar afgestudeerd.
4. Het is mijn droom om thuis te werken en mijn eigen uren in te delen. Maar wat ik zou kunnen doen weet ik niet. Het liefst iets met schrijven, praten en nadenken. Hopelijk betaalt zoiets ook nog eens heel goed 😜
5. Ik ben geen meisje-meisje. Opmaken vind ik moeilijk (ik draag eigenlijk alleen mascara) en mijn haar doen lukt me ook niet. Daarom vond ik het super leuk om er op mijn trouwdag zo mooi uit te zien. Heb ik dat tenminste een keer meegemaakt!

Nu moet ik ook weer mensen taggen natuurlijk. Vind ik wel lastig hoor. Hopelijk gaan @daandamhuis, @lytse.boef en @stillamommy de uitdaging aan. #tellmesomethingidontknow

Geef een reactie