Instagram: February 13, 2019 at 10:02AM

30+4 en de buik groeit goed. Zo goed dat ik vandaag striae ontdekte 🙄 Ik smeer heel trouw maar lees ook vaak dat dat toch niet helpt. Het helpt in ieder geval wel tegen de jeuk want ik voel mijn huid oprekken. Dit is overigens absoluut niet bedoeld als klaagzang!! Ik vind het bijzonder om mee te maken en te zien wat mijn lichaam allemaal kan. Mijn buik is bij Tijn* nooit zo groot geweest. Dus dit is allemaal nieuw voor me.

Na een nacht goed geslapen te hebben voel ik me trouwens een stuk beter dan gisteren. Ik merk nog wel dat ik me wat huilerig voel (ken je dat, zo’n gevoel dat je elk moment kan gaan huilen) maar ik voel me niet meer zo lamlendig. Dus ik doe het vandaag gewoon rustig aan en dan zal het wel goed komen. Kleine zit in ieder geval nog in mijn buik. Dus die week 31 komt echt in zicht!

Geef een reactie