Instagram: February 10, 2019 at 10:12AM

Goedemorgen! Dit is een van de dingen die ik heel erg miste in het ziekenhuis: Samen met Daan uitgebreid ontbijten. Heerlijk! Wellicht niet het meest gezonde ontbijtje ooit maar een croissantje met kaas gaat er wel in.

Vandaag ga ik proberen een leuke samenvatting te maken van de spullen die ik afgelopen tijd voor Kleine hebt gekocht en gekregen. Met de nadruk op ‘leuk’. Want dat vind ik nog wel een uitdaging. Maar we gaan het zien. Ik heb een heel creatieve vent (ja jij @daandamhuis) wellicht dat die me iets kan leren. En anders… Stel ik jullie gewoon teleur.

Hier gaat het verder prima. Ik vind het heerlijk om thuis te zijn. Moet mijn energie nog een beetje in de gaten houden en niet teveel in één keer willen doen. Balance is key. Gisteren wel wat harde buiken. Maar als dat het enige is… Ik teken ervoor! Let’s do this.

Geef een reactie