Instagram: February 10, 2019 at 08:30PM

Vanavond aten we sushi! Eerst vond ik het maar eng, maar ik heb gebeld naar de Sushi bezorger en aangegeven dat ik zwanger ben. Na drie keer te vragen of het écht niet in de buurt zou komen van rauwe vis en de ingrediënten gecontroleerd te hebben durfde ik het aan. Hier had ik, dankzij @nevernotcooking.nl, al een paar weken zin in. Gelukkig stelde het niet teleur.

Vandaag heeft @daandamhuis nog een dag hard in het babykamertje geklust. Maar nu is het dan ook echt klaar. Op één ding na: de kastdeuren. Daarvoor moeten we naar Ikea. En met we bedoel ik Daan want ik mag natuurlijk niet mee 😔 Kennelijk mag je niet door de Ikea wandelen als je rustig aan moet doen enzo. Mega flauw. Leek mij wel leuk om daar te bevallen. Inspiratie genoeg voor de namen. Billie lijkt me best leuk. Hihi.

Hopelijk bedenkt Kleine morgen níet dat mijn ribben een geschikte bokszak zijn. Dan kan ik weer wat langer op een stoel zitten, foto’s uitzoeken en er een mooie compilatie van maken. Nu lig ik knock out op de bank en ga ik weinig meer doen. Beetje Netflix kijken met Daan en ondertussen huilen dat Heel Holland Bakt is afgelopen. Wat hebben we het zwaar…

Geef een reactie