Instagram: February 09, 2019 at 10:46AM

30 weken. Precies 3-0. Mijlpaal. En we lachen op de foto maar ondertussen vind ik er weinig meer aan… Vanmorgen heb ik hysterisch op onze bank zitten janken. Jep, hysterisch én janken. Zo erg was het. Ik was boos op Daan dat hij me niks laat doen. Logisch hoor maar het voelt alsof ik huisarrest heb voor iets wat ik niet heb gedaan.

Ondertussen zitten we nu weer in de auto naar Veldhoven voor controle. Gisteren begreep ik dat ik een CTG zal krijgen en een inwendige echo. Dus we zullen er wel even zijn. En als ik dan toch een gynaecoloog te spreken krijg wil ik wel eens even weten wat ik nou precies wel en niet zou moeten doen. Want de ene keer mag ik wel rondlopen en de andere keer niet… Maakt me gek.

Hopelijk hebben jullie een leukere zaterdag. Hoewel er wel een lichtpuntje is: Het is gebakdag! Vieren dat we de 30 weken gehaald hebben. Kleine extra spekken. Dus daar kijk ik maar naar uit 🙂

Geef een reactie