Instagram: February 08, 2019 at 09:02AM

Ik lig weer aan het CTG. Met alle vezels in mijn lijf hoop ik dat ik straks te horen krijg dat ik naar huis mag. Anderzijds vind ik het wel raar hoor. Ineens ben ik me heel erg bewust van het feit dat ik morgen pas 30 weken zwanger ben. Terwijl dat de afgelopen weken zó veel leek. Mijn gevoel van zwanger zijn is een beetje raar. Alles na de 26 weken is gewoon mega veel en bijna af.

Maar het lijkt erop dat Kleine nog wel even blijft zitten. Tenminste, dat denk ik. Die stomme zeurende pijn in mijn onderbuik en onderrug zal wel bandenpijn zijn. En ik ben gewoon hyper sensitief voor alles wat daarop lijkt. Want voorgeschiedenis… Eigenlijk is die zeurende pijn voor mij een grote mindfuck. Is het wel iets, is het niet iets. Nou is het kennelijk niks.

Genoeg gezeik. Genoeg kijkje in mijn hoofd. Ik wil vol goede moed aan deze dag beginnen. Hopen dat ze me wegsturen. En zo niet. Dan zien we het wel weer. Of ik nou hier niks mag doen of thuis. Uiteindelijk blijft het saai. Ik heb te doen met broedende kippen. Tok.

Geef een reactie