Instagram: February 08, 2019 at 07:52PM

Thuis (voor nu)! Hoewel ik het écht niet meer had verwacht mocht ik vanavond dan toch naar huis. Ik heb nog steeds last van mijn onderbuik en -rug maar verwacht dat het bandenpijn is. En ik heb dat eerlijk aangegeven in het ziekenhuis. Dus hebben ze mijn baarmoederhals nog eens bekeken en die bleek weer rond de 7mm te zijn. Dat is al sinds maandag. En omdat het zo stabiel was mocht ik eindelijk weg.

Natuurlijk vind ik het spannend. En @daandamhuis vindt het nog duizend keer meer spannender. Maar ik zat er doorheen. Tijdens het eten barstte ik in huilen uit. Omdat ik naar huis wilde, omdat ik bedacht dat ons kindje nog heel lang in het ziekenhuis zou moeten blijven als ‘ie nu geboren wordt, omdat ik eigenlijk niks meer mag behalve toiletteren. Dus toen de arts iets daarna binnenkwam en vroeg hoe het ging heb ik aangegeven dat ik echt naar huis wilde. Na meting van m’n cervix én overleg tussen die arts en een gynaecoloog mocht ik weg. Op voorwaarde dat ik morgenochtend meteen bel voor controle. Oké! –
Voor zover mijn vertrek uit Veldhoven. We zijn weer thuis. We zitten samen op onze bank. Mijn spullen zijn uitgepakt. En vervolgens weer deels ingepakt, want een vluchttas staat natuurlijk wel klaar. Stiekem ben ik er ook niet honderd procent gerust op. Kleine houdt enorm van aandacht. Dus wie verzekert me dat ik een rustige nachtrust heb… We gaan het zien. Eerst maar eens genieten van ons huis. Moos knuffelen. Met Daan tv kijken. YES 😁

Geef een reactie