Instagram: February 07, 2019 at 08:53AM

Het ontbijt op bed ga ik misschien toch wel missen als ze me hier wegsturen… Vandaag nog een dagje volhouden en dan weten we het. Als het goed is 😅 Maar ik ga er nu écht vanuit dat ze me morgen buiten zetten. “Houdoe en bedankt!”

Gisteravond miste ik Daan. Tuurlijk mis ik Daan hier wel vaker, like meestal, maar gisteravond was het ineens echt erg. Het is raar om niet samen in een bed te liggen. Het is raar om voornamelijk over ziekenhuis en zwangerschap te praten. Het is raar om de kleine momentjes samen niet te hebben. Ik houd ervan om op zondag croissantjes voor hem in de oven te gooien. Om dagelijks te koken en samen te eten. Om te zeuren dat ‘ie zo’n sloddervos is… En dat is allemaal even tot stilstand gekomen.

Bijzonder hoe je gewend kunt zijn samen je leven te leven. En dat die gewenning eigenlijk een deel van je eigen leven is. Dat merk ik weer extra goed nu ik hier lig en we niet samen zijn. Stiekem is het ook wel mooi ❤️ Een bevestiging dat ik nog steeds compleet gek op hem ben. Pak maar een teiltje mensen. Ik zal stoppen met dit cheesy verhaal…

Plannen voor vandaag: Vaccinatie ophalen bij de ziekenhuis apotheek. Me lek laten prikken. Decaf koffie halen bij het ziekenhuis restaurant. Rondje door het ziekenhuis lopen. Lunchen. Rondje door het ziekenhuis lopen. Avondeten. Slapen. Ja, het is niet veel. Maar het is iets. Ofzoiets 😂

Geef een reactie