IG-post February 06, 2019 at 08:19AM

Goedemorgen wereld! Zoals ik gisteren al vertelde mocht ik die middag op verlof naar huis. En wat was het fijn. –
Als eerste zijn we even langs het grafje van Tijn gegaan. Volgens mij was ik er nu 2 weken niet geweest en dat is voor het eerst. Vanaf dat hij daar begraven ligt bezoek ik hem zeer regelmatig. In het begin elke dag. Vanaf dat ik weer werk meerdere keren per week. Daarom vond ik het moeilijk nu ineens niet te kunnen gaan. Het was fijn om even bij zijn grafje te zijn en te zien dat het er nog mooi bij ligt. Dat gaf me rust. –
Vervolgens naar huis om Moos te knuffelen, even in het babykamertje te zijn en… Tsja. En toen? Al redelijk snel wist ik niet wat ik nou perse thuis wilde doen. Aangezien ik vrij weinig mag (en met ‘vrij weinig’ bedoel ik bijna niks) besefte ik me ineens dat thuis zijn ook niet alles is. Want ik wilde toch meteen gaan opruimen, wasjes gaan draaien, schoonmaken (ja echt), boodschappen doen en koken. En dat is dus niet de bedoeling.

Daarom ben ik maar uitgebreid gaan douchen, mijn benen gaan epileren (ik kan er nog net bij!) en mijn nagels gaan lakken. Jippie de pippie. Ik voel me zó nuttig jongens. Haha. Dus na lekker samen gegeten te hebben (groenvoer en falafel!!) vond ik het niet erg dat Daan me weer moest afleveren bij het MMC. Opgeladen om het weer een paar dagen vol te houden. Om die Kleine verder te broeden.

Vandaag hebben we om half 12 een groeiecho. Raar, maar ik vind het toch een beetje spannend. Hopelijk ligt ons kindje nog op schema en krijgen we weer een vinkje. Dat vergrootglas waar we onder liggen is fijn maar kan ook confronterend zijn… Nou, we gaan het zien!

Geef een reactie