IG-post February 05, 2019 at 09:29PM

Bijzonder. Vandaag kwam het verhaal over de geboorte van Tijn online bij @kraamliefde. Ik heb het voor het eerst écht op papier gezet vanuit het oogpunt van de bevalling. Erg heftig om er aan terug te denken, maar ook mooi. Mooi om te bedenken dat dit het moment was dat ons eerste kindje is geboren. Dat @daandamhuis en ik voor het eerst een bevalling meemaakten. Van ons kind.
Dubbel bijzonder is dat @lytse.boef vandaag een set genaamd Tijn lanceerde. Een set met een bijtring en speenkoord in regenboogkleuren. Vernoemd naar “onze” Tijn. Onze held. De held van bovengenoemd verhaal.

Ik hoop dat jullie het verhaal van Tijn (nog) eens willen lezen. Het was voor mij fijn om het op papier te zetten. Zeker nu ik, volgens de artsen, elk moment weer kan bevallen. Ik kijk niet met een vervelend gevoel terug op mijn bevalling. Natuurlijk had ik graag een andere afloop gehad. Maar ik ben blij dat we Tijn hebben mogen leren kennen.

Lieve, kleine, mooie, krachtige, bijzondere Tijn 💙

Geef een reactie