IG-post February 05, 2019 at 08:59AM

Vandaag ga ik Moos knuffelen!! Ik heb een middag verlof en heb er zó veel zin in.

Gisteren wilden ze me nog steeds niet naar huis laten gaan. Iets met een driedubbele verhoogde kans op vroeggeboorte… Ze nemen me vooral tegen mezelf in bescherming want ik vind het allemaal wel meevallen. Ik voel me niet ziek, heb een rustige buik (voor mijn gevoel) en voel Kleine veel bewegen. Dus het lijkt, voor mij, allemaal prima te gaan. Jammer genoeg spreekt een optelsom van de factoren dat toch tegen. Oftewel: Dringend advies om hier tot in ieder geval vrijdag te blijven. Want zaterdag is The Big 3-0. Dan ben ik 30 weken zwanger. Na wat wikken en wegen (en dan bedoel ik ‘janken en zielig doen’) besloten om toch maar te blijven. Want ik wilde super graag naar huis. Maar uiteindelijk wil ik echt het beste voor Kleine. Alles veur ‘t jong.

Dus nu ga ik de klok vooruit kijken tot een uur of 12. Dan krijg ik lunch en haalt Daan me op. Als ik thuis ben ga ik vooral Moos knuffelen, even naar het babykamertje kijken en mijn eigen eten eten. Ik mag verder toch niks en daar houd ik me ook aan. Maar alleen al het idee dat ik even thuis zal zijn maakt me onwijs blij. Zin in 😁 Misschien dat ik zelfs even onder onze eigen douche ga staan. Omdat het kan. We zullen het zien. Waarschijnlijk vliegt de tijd en moet ik weer naar huis voordat ik alles gedaan heb. Maakt ook niet uit. IK MAG EVEN NAAR HUIS ❤️

Geef een reactie