IG-post February 04, 2019 at 09:31PM

Ziekenhuis essentials, toilettas editie. Aka: Hoe houd ik me hier een beetje bezig?

Gisteren maakte ik deze foto van mijn favoriete toilet artikelen hier in het ziekenhuis. Het is een combinatie van handig én handzaam. Daarom veel producten in mini formaat. Want meestal lig je toch geen weken in een ziekenhuis… Hopelijk hebben jullie deze informatie nooit nodig. Maar anders is het wel handig om te weten 😉

Mijn ervaring is dat ziekenhuis lucht erg droog is. Na een paar dagen hier had ik mega schrale lippen die zelfs gebarsten waren. Daarvoor heb ik Bepanthen gebruikt. Nu houd ik het bij met een lippenbalsem (mijn favoriet van @ohliefnaturalproducts ligt nog thuis en neem ik morgen mee). Daarom vind ik de Dermalogica ook onmisbaar. Zo word ik niet gek van een trekkerige huid. Oftewel: Zorg dat je kunt ‘vetten’. –
Ook wil je gewoon wat fijne douche smeerseltjes en shampoo meenemen. De conditioner en bodylotion zijn, vanwege de droge lucht, eveneens onmisbaar. Thuis gebruik ik andere producten maar hier zijn deze mini’s van Malin+Goetz ideaal! Na het douchen smeer ik natuurlijk deo op. Het liefste heb ik natuurlijke deo maar ik heb nog geen mega fijne gevonden. Daarom gebruik ik antitranspirant van Therme. Ook fijn als je opvliegers krijgt van weeënremmers 😅 Net als een lekker luchtje.

Tot slot echt onmisbaar: een slaapmasker en oordoppen. In een ziekenhuis is het nooit stil. Daarnaast brandt er altijd licht. Zonder mijn slaapmasker kon ik nauwelijks slapen. Ook de oordoppen vind ik super. Als het hier rumoerig is doe ik ze in en kan ik beter slapen. Dus voor alle zwangere vrouwen: Essentieel in de vluchttas! Al is het maar om één uurtje slaap te pakken.

Hoe vonden jullie deze info? Hebben jullie nog vragen? Of moet ik dit maar nooit meer doen. Zeg het maar. Ik doe ook maar wat. Jullie zijn mijn publiek, tegen wil en dank… Haha.

Geef een reactie