IG-post February 03, 2019 at 08:42PM

Samen. Wat is het toch fijn om samen te kunnen zijn op mijn ziekenhuis kamer. Dat is echt een luxe waar ik heel blij mee ben! Daan heeft afgelopen nacht gewoon thuis geslapen en is vanmiddag weer hierheen gekomen. We hebben vandaag niet veel gedaan: zijn tante is op bezoek geweest, vervolgens hebben we koffie gedronken in de Ronald McDonald huiskamer en samen gegeten. En nu… Heel Holland Bakt kijken! Samen, op bed. Heerlijk ☺️

Morgen hebben we weer een gesprekje met een gynaecoloog. Ik denk dat ze me naar huis willen sturen. Mijn toestand is stabiel en mijn buik rustig. Ook Kleine doet het goed. Dus ik denk dat ze het vertrouwen hebben dat ik het thuis kan uitzitten. Broeden. Kleine laten groeien. Niet te gekke dingen doen. En vaak op controle. Ofzo. We gaan het zien! Vorige week was ik ervan overtuigd het pand te verlaten maar toen bleek dat niet de bedoeling. Dus ik durf me er niet teveel op in te stellen.

Of ik nou naar huis mag of niet. Het is en blijft continu dubbel. Dubbel dubbel dubbel. Daar wil ik niet teveel woorden meer aan vuil maken. Ik ga het morgen gewoon maar zien. Daan en ik hebben ondertussen een ritme gevonden in het ziekenhuisleven. Dus mocht ik hier nog moeten blijven dan houden we het vol. En moet hij Moos écht een keer meesmokkelen. Want die trut is nog steeds niet op bezoek geweest. Tss teleurstelling. Je denkt dat je iemand kent…

Geef een reactie