IG-post January 30, 2019 at 11:02PM

Misschien wel de laatste nacht in dit kamertje. Nu het moment daar is voelt het toch een beetje gek. Alsof je op vakantie bent en het je laatste nacht is. Enerzijds wil je héél graag naar huis, maar anderzijds wil je blijven. Zo voelt het voor mij op dit moment ook enigszins. Het voelt raar om het veilige coconnetje te verlaten. Maar ik weet ook dat ze hier weinig voor me kunnen doen en ik mijn lichaam moet proberen te vertrouwen.

Maar first things first: Eerst maar eens slapen en morgenochtend rustig opstarten. Want ik ben nog niet weg. Ze zullen me hier niet zomaar laten gaan. Zo’n leuk persoon willen ze echt niet kwijt 😂 En Daan zal er alles aan doen me hier te houden als hij denkt dat dat beter is. Want hij kent mij iets te goed en weet ook dat hij me thuis héél goed in de gaten zal moeten gaan houden… Bij voorbaat sorry lief!

Geef een reactie