IG-post January 28, 2019 at 09:54PM

Dit is weer zo’n saaie foto met een nog saaiere update. U vraagt, wij draaien. Ik draag u op, in monotone stem: – Ik kreeg ontbijt. – Mijn dag begon daarna met een lang CTG. – Daan kwam aan op de kamer. – We hadden tijdens de visiteronde een gesprekje met de dienstdoende arts. De boodschap bleef hetzelfde als de vorige dagen. Rustig in beweging komen, kijken hoe mijn lichaam daar op reageert en wat vertrouwen krijgen. Ze zullen ons niet zomaar buiten schoppen (zeggen ze 😉). – Vervolgens niet veel bijzonders gedaan.
– Ik kreeg lunch. – Er kwam bezoek langs; Vriendin Kimberly, schoonmama @damhuisannelies en heel kort ook schoonpaps. Mijn schoonmama nam pannenkoeken mee. Joepie!
– Ik at een pannenkoek. Zonder poedersuiker.
– De visite ging weg. – Ik kreeg avondeten (zie stories voor een impressie). – Daan ging weer naar huis. – Vriendin Daphne kwam langs en ging na twee uur weer naar huis. – Ik typte dit bericht. Deed moeite ondertussen niet in slaap te vallen. – Op de planning: Ik poets mijn tanden, vraag een slaappil, neem deze in, val in diepe slaap. Hopelijk.
The end. Tot morgen.

Geef een reactie