IG-post January 28, 2019 at 09:40AM

Mijn vrienden. Het CTG apparaat. Waar ik alweer anderhalf uur aan lig. Kennelijk valt het vandaag niet mee een goed(gekeurd) CTG te maken. Of ze zijn me écht vergeten, dat kan ook. Ik hoop toch dat ze over niet lange tijd komen loskoppelen want ik heb nog steeds een zwangerschap-blaas 😂

Mijn nacht was een hel. Ik werd om 01:00 uit een diepe slaap wakker en was er van overtuigd dat het rond een uur of 6 was. Nou, nee dus. Dus maar weer gaan slapen. Vervolgens om 04:00 klaarwakker. Toen wakker gelegen tot 7 uur om vervolgens in slaap te vallen tot 8 uur. Ik voel me overreden door een kolonne vrachtwagens…

Gekukkig is Daan weer onderweg naar Veldhoven en hopen we straks eindelijk iets zinnigs te weten te komen. Maar ik durf me er niet op voor te bereiden. Want mijn ontzettende behoefte aan planning is nou niet heel handig in combinatie met patiënt zijn. Lesje in loslaten, zullen we maar zeggen.

Nou… Wie komt me bevrijden van het CTG?!?

Geef een reactie