IG-post January 27, 2019 at 09:39AM

Deze ochtend had ik een extra lang CTG. Kleine begon de dag nogal onrustig. Waarschijnlijk gewoon een flinke ronde ochtendgymnastiek 😂 Misschien begint mijn bedrust te vervelen ofzo. Maar dat betekent wel dat de hartslag van mini hoger lag dan normaal en ze dat hier toch wel even in de gaten willen houden. Ook was mijn buik een beetje onrustig, wat kan samenhangen met een bewegende kleine. Gelukkig leek dat later ook zo te zijn. Ik ben net afgekoppeld omdat het weer rustig en stabiel lijkt. Opluchting!

Stiekem begin ik op zo’n moment toch te stressen. “Wat als er iets met ons kindje aan de hand is? Zou ik toch iets van weeën hebben? Is er iets niet pluis?” Mijn koppie maakt overuren. En dat helpt vervolgens ook niet om Kleine rustig te houden… Lekker handig. Maar je doet er vrij weinig aan, naast afleiding zoeken en je laten geruststellen door de verpleegkundigen. Die dat heel lief doen!

Hoe het vandaag verder gaat lopen weet ik verder niks. Zoals gisteren uitgelegd gaan ze me mobiliseren. Maar hoe laat dan gebeurt en welke afstanden ik moet gaan lopen, dat weet ik niet. Ik vermoed dat we niet direct met een marathon beginnen. Maar je weet nooit nooit 😜 Misschien schatten zij me hoger in dan ikzelf. Haha. –
Ondertussen merk ik dat de rare nachten hun tol steeds meer beginnen te eisen. Ik heb hoofdpijn, mijn rug voelt vervelend en over het algemeen voel ik me niet super. Dus ik ga vandaag maar wat powernappies proberen te doen. En anders vraag ik wel of ze iets gezellige kunnen inspuiten. Ik heb toch een infuus aangesloten dus ze kunnen me best wel een gezellige cocktail geven. Of zou het zo niet werken!?! Grapje hoor. Sort of. To be continued!

Geef een reactie