IG-post January 26, 2019 at 11:09AM

Ja, 28 weken! Vandaag precies 28 weken zwanger 🎉 Wat donderdag ineens heel ver weg leek hebben we nu toch gehaald. En deze termijn is veel beter dan de 26+3 waarop Tijn* is geboren. Fijn. Het liefst zou ik een vreugdedansje doen maar dat schijnt niet helemaal de bedoeling te zijn als je bedrust hebt 😜

Lieve Kleine, ik ben super trots op je. Ik vraag je gedurende de dag steeds om te blijven zitten. Om mijn warme buik nog niet te verlaten, nog veel meer te groeien en lekker te blijven bewegen. Ik vind het veel te gezellig met jou in me. Daarnaast is elke dag mooi meegenomen. Dan worden je overlevingskansen hoger, de kans op complicaties lager. Papa en ik willen het allerbeste voor je!

Vandaag voel ik me ietsje minder rustig dan gisteren. Heb wat rare ongemakjes. Maar dat kan ook komen door het continu liggen (in een ander bed dan thuis) en een andere omgeving. Dus ik probeer er niet op te letten. Mijn CTG vanmorgen was gewoon goed, dat geeft me rust. En de longrijping is nog steeds z’n werk aan het doen. Dus ik probeer vertrouwen te hebben in mijn lichaam en het vakkundige, super lieve personeel van het MMC.

Hoe het verder verloopt vandaag zien we wel weer. We leven van moment tot moment, van dag tot dag en hopelijk van week tot week. Meer kan ik nu niet doen. Behalve dan héél erg genieten van het kindje in mijn buik ❤️ En blij zijn dat er zo fijn bezoek langs komt. Ik voel me zo gezegend met alle mensen die aan ons denken. Onze familie, onze vrienden, jullie. Het voelt heel bijzonder. Ik kan niet omschrijven het belangrijk het is. Dank dank dank!

Geef een reactie