IG-post January 25, 2019 at 09:21AM

Zonder make-up, zonder beha maar wel mét kind in mijn buik. Dus een betere update had ik niet kunnen geven. Toch?! Ofzoiets dan…

Vannacht heb ik niet zo goed geslapen. Understatement. Elke keer als ik bijna sliep bedacht ik me wat er was gebeurd, waar ik ben, hoe snel het ineens is veranderd. Zo raar. Een veel te vol hoofd om te slapen. Gelukkig ben ik iets na tweeën wel in slaap gevallen en heb ik tot 6 uur als een blok geslapen. Om vervolgens wakker worden omdat ik het koud had, haha. Het leven gaat niet over rozen.

Zoals je kunt zien heb ik vanmorgen al een CTG gehad. Standaard controle. Het zag er prima uit, volgens mij, dus dat ‘geeft de burger moed’. En nu ga ik even ontbijten om daarna… Niks te doen 😂 Gelukkig heb ik mijn telefoon, een laptop en een boek. Dus vervelen zal ik me nu nog niet. Daarnaast moet ik rust houden. Kleine laten groeien. Broeden broeden broeden. Zoals het een goede Merel betaamt.

Voor zover de meest saaie update ooit. Maar saai is goed! Hopelijk gaan er nog heel veel saaie berichten volgen. Sorry daarvoor. Geniet van je dag allemaal. Dat die iets minder saai mag zijn 🙃

Geef een reactie