IG-post January 22, 2019 at 10:09PM

Even niks belangrijks te melden. Dus ik maak jullie, hopelijk, blij met een mooie foto van Moos. Ik word in ieder geval nog steeds heel vrolijk van haar. Zeker nu ik zoveel thuis zit ben ik toch niet helemaal alleen. En hoewel ik d’r geregeld achter het behang kan plakken, ze speelt nog steeds met de aarde van onze planten, kan ze ook heel lief zijn. Zoals op deze foto en zoals op dit moment: ze ligt nu bij mijn voeten op ons bed te slapen ❤️ Vanavond is de kraamzorg langs geweest voor het intake gesprek. Gelukkig was onze voorgeschiedenis bij deze aardige vrouw bekend. Dat maakte het gesprek goed te doen. Sowieso zag ik er niet heel erg tegenop. Ik was vooral benieuwd naar wat ze te vertellen zouden hebben. En dat was dus prima. Hopelijk hoeven we er nog een paar weken geen gebruik van te maken, maar je weet nooit nooit. Dus ik ben blij dat ze nu langs zijn geweest.

Hopelijk morgen weer net zo’n dag als vandaag. Want vandaag vond ik fijn. Ik heb lekker met mijn tante in de sneeuw door het bos gewandeld en vanmorgen even wat nuttigs gedaan voor mijn werk. Morgen heb ik nog geen plannen maar ook dat komt goed. In het “ergste” geval ga ik weer mijn nesteldrang uitleven op de babykamer. Hoewel ik vrees dat daar nog maar weinig te doen is. Ik zie wel. Eerst lekker slapen!

Geef een reactie